Notícies

La FUMH inicia el cicle de sortides Universitat al carrer

VisitaCostaLlobera

El passat divendres 26 d'octubre l'FUMH va posar en marxa, amb la visita al Parc Costa i Llobera de Barcelona, ​​el cicle de Sortides Universitat al Carrer, dins del marc de les activitats que programa l'Aula de la Universitat a l'Abast.

Aquest cicle de sortides pretèn dur l'aprenentatge i el coneixement fora de les aules, de la mà de docents i especialistes com historiadors, biòlegs, filòsofs, músics ...; la FUMH vol convertir els carrers de a auténtiques aules on aprendre nous conceptes i coneixements.

Llegeix més...

Sessió de Formació de formadors del Curs OPOS.CAT

ActeOposEl passat dissabte 27 d'octubre, amb l'assistència de 280 docents, va tenir lloc a l'Institut Antoni Cumella de Granollers la sessió de formació de formadors del curs OPOS.CAT de preparació per a l'accés a la funció pública docent organitzat per la Fundació Universitària Martí l'Humà (FUMH) amb la coordinació d'en Joan Teixidó.

 

Al llarg de 6 mesos els formadors-docents del curs acompanyaran als futurs funcionaris, tant mestres com professors d'FP, en un procés que representa una clara aposta professional i 1 parèntesi a la seva vida personal, que ha de superar amb escreix el neguit i l'esforç vinculats al procés d'oposicions.

Llegeix més...

Cinquèna edició del Postgrau en Direcció de Centres Docents

Conferenciant1

Un repte apassionant que calç afrontar amb bon humor, una ESFORÇ d'coordinació, una etapa d'enriquiment i Creixement personal, I ALTRES Tèrmits com compromís, entusiasme, Lliurament, optimisme, gestió, il·lusió i ... per què no? ganes de liderar un equip de Treball, són aa a els parametres que resumeixen a a els Aportacions i Sentiments dels participants a la nova edició del Postgrau en Direcció de Centres 2018-2019 de la FUMH, que és va inaugurar el pasado dissabte 6 d'octubre al 'Institut emperador Carles de Barcelona, amb la cloenda conjunta de l'edició 2017-2018.

Llegeix més...