Notícies

Inauguració Exposició dels alumnes del Cantre d'Art i Noves Tecnologies Can Font

Exposicio2018Dissabte 22 es va inaugurar a la Sala Municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa de la Garriga l’exposició “Explosió d’Art”, una nova mostra de l’obra dels 40 alumnes del curs de dibuix i pintura que condueix la Mar Garriga al Centre d’Art i Noves Tecnologies Can Font a les Franqueses del Vallès i que gestiona la FUMH.

Llegeix més...

L'Escola d’Estiu de la Fundació Universitària Martí l’Humà ha sigut un èxit de concurrència

MinfulnesEstiuL’Escola d’Estiu de la Fundació Universitària Martí l’Humà ha sigut un èxit de concurrència i de satisfacció per part de professors i alumnes tan en els cursos presencials com en els telemàtics.
Més de 100 docents han assistit presencialment a cursos tan variats com Mindfulness per a docents, Dinàmiques de creixement personal, ioga i meditació per a docents, La il.lustració i les seves emocions a l’aula,...

Llegeix més...

La Mancomunitat de la Vall del Tenes i la Fundació Universitària Martí l'Humà sumen esforços per a prestigiar els autònoms

Jordi Salayet i Joan GalianoAmbdues entitats han signat un conveni per tirar endavant el programa Consolida't, que ofereix atenció i suport personalitzats als autònoms per fer créixer el seu negoci.

Llegeix més...