Com organitzar sessions de brainstorming eficient

BrainstormingDues sessions de 4 hores cadascuna. El taller tindrà lloc dos divendres consecutius: el 26 de setembre i 3 d’octubre, en horari de 9:00 a 13:00 hores.
Lloc: aules de la Fundació Universitària Martí L’Humà a l’edifici de Can Ramos, C/ Figueral, 59 de la Garriga.
Preu: 130€

ADREÇAT A: Empresaris, directors i coordinadors de tots els àmbits empresarials.
DOCENT: Professor Xavier Gay de Liébana.
COORDINACIÓ: Alicia Ríos. Gestora de l’Aula d’Empreses de la FUMH.
PRESENTACIÓ:
Generalment, el brainstorming o "pluja d'idees", s’acostuma a confondre amb qualsevol altra tècnica de creativitat que s'utilitza en les organitzacions. No obstant, el brainstorming és un procés específic, que té una metodologia molt experimentada que permet l'aportació d'idees de valor per a qualsevol organització, en un temps
limitat i d'una manera molt efectiva. Per això, cada participant ha de conèixer perfectament la metodologia i com s'ha de comportar en una sessió de brainstorming.
En aquest curs, de 8 hores de durada, coneixerem quines són les recomanacions per a l'èxit de la iniciativa i com s'han de comportar les persones per assolir els objectius plantejats.
OBJECTIUS: • Gestionar i organitzar una sessió de brainstorming de manera eficient.

  • Determinar quines idees són les més adequades per a l'èxit.
  • Preparar la venda de les idees per a la seva implementació.
  • Aprofundir en els comportaments personals i col · lectius.
  • Aprendre la comunicació interpersonal en un col · lectiu creatiu.

NOMBRE: 8 hores
METODOLOGIA: Expositiva i participativa, amb pràctiques, role-play de gestió a la mateixa classe.
PROGRAMA: Aquest programa, de tipus eminentment pràctic, té com a objectiu principal capacitar els participants a través d'eines dirigides a l'establiment d'un mètode que implementi el brainstorming, millorant les diferents pràctiques al voltant de la matèria.

  • Introducció al brainstorming.
  • Millors pràctiques per desenvolupar un brainstorming.
  • Comportaments necessaris per desenvolupar la sessió.
  • Claus i consells per moderar una sessió.
  • Tallers pràctics.

RECURSOS TÈCNICS:
- Aula equipada amb mitjans audiovisuals (projector, etc.)
- Pissarra
- Xarxa wifi amb lliure accés per als alumnes
C. del Figueral, 59 - 08530 la Garriga - Tel:93 860 50 60 - Fax:93 861 29 63 - c/e: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. - web: www.fumh.cat
PREU: TALLER OBERT COST 130€ / ASSISTENT. PLACES LIMITADES. Les empreses i ajuntaments col·laboradors de la Fundació Universitària Martí l’Humà disposen d’un 20% descompte.
En el cas que la FUMH gestioni la bonificació, es facturarà el 4% de l’import del taller en concepte de bonificació del taller a la FTFE.
En el supòsit que es desitgi fer el taller personalitzat INCOMPANY, cal posar-se en contacte amb nosaltres al telèfon 93 860 50 60 per a concertar visita amb el responsable de l’Aula d’Empreses.