Agència de col·locació

Sistema Nacional de empleo Servei d'Ocupació de Catalunya

 

La Fundació Universitària Martí l’Humà està acreditada (Núm. 0900000058) pel Sistema Nacional de Empleo (SEPE) i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), per actuar com Agència de Col·locació i Recol·locació.

Missió
La missió de la Fundació en l’àrea d’ocupació és la identificació de necessitats del territori per tal de realitzar una orientació i acompanyament a les persones desocupades o que estan cercant una millora laboral, en col·laboració amb les empreses i resta d’actors del territori.

Serveis

 

COL·LOCACIÓ

RECOL·LOCACIÓ

BORSA DE TREBALL

PERSONES

 

EMPRESES

Prospecció i Investigació


Serveis a les persones
Com Agència de Col·locació, la Fundació Universitària Martí L’Humà, posa a disposició de les persones desocupades o en cerca d’un canvi laboral un servei d’inclusió en la Base de Dades de CANDIDATURES per optar a ofertes publicades al web.
Aquest servei està disponible per la inscripció autònoma de la persona a la Base de dades o bé guiada a través dels serveis personalitzats de la FUMH.

Metodologia de treball

 • La persona demandant ha d’emplenar un formulari amb les dades bàsiques que facilitaran després una entrevista en profunditat per tal de realitzar una aproximació al perfil.
 • En el cas que sigui del seu interès, participarà en un procés d’avaluació de competències (a través de qüestionaris de competències i test de personalitat), que permetrà emetre una diagnosi orientadora del seu procés, amb  recomanacions personalitzades.
 • S’introdueix el seu CV segons model normalitzat a la Base de Dades de la Borsa de treball, per al seu creuament amb les ofertes.

Altres activitats
 • A través del Facebook, les persones candidates rebran informació de les novetats i notícies relacionades amb el seu àmbit d’interès.
 • Es comunica i facilita l’accés al Club de Feina i a les activitats gratuïtes realitzades.
 • Periòdicament es realitza seguiment telefònic de la situació.


EM VULL INSCRIURE A LA BORSA DE TREBALL Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
VULL DEMANAR HORA D’ATENCIÓ PERSONALITZADA Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

<- tornar


Serveis a les empreses
Com Agència de Col·locació, la Fundació Universitària Martí L’Humà, posa a disposició de les empreses i organitzacions una BORSA DE TREBALL per fer públiques les seves necessitats de personal i rebre candidatures.

Tanmateix, les empreses disposen de diferents serveis a la seva disposició:
DEFINICIÓ DE PERFILS - Anàlisi del lloc i definició de perfil competencial
PUBLICACIÓ DE L’OFERTA - Publicació de l’oferta a la Borsa de Treball
PRESELECCIÓ DE CANDIDATURES - Creuament de dades per la preselecció de candidatures avaluades i ajustades a les necessitats de l’empresa
PLA D’ACOLLIDA - En cas que l’empresa ho consideri necessari, es pot elaborar el Pla d’Acollida per garantir el procés amb la persona recentment incorporada.
INFORMACIÓ - Constant comunicació de novetats en l’àmbit de l’ocupació i la formació


VULL VEURE ELS PERFILS DE RECOL·LOCACIÓ Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
VULL PUBLICAR UNA OFERTA DE TREBALL Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
VULL CONVERSAR SOBRE LES MEVES NECESSITATS DE PERSONAL Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

<- tornar


Servei de recol·locació a les persones
Els processos de Recol·locació poden ser individuals o grupals. El més habitual és que la pròpia empresa que realitza un ERO faciliti un procés d’outplacement/recol.locació a les persones afectades. Aquest servei també pot ser demandant a nivell individual per professionals que es troben a cerca activa o volen realitzar un canvi laboral.

Metodologia
Es treballa amb un enfocament basat en el coaching, això implica un treball amb un absolut compromís de l’usuari/a amb el seu procés de reinserció, definint i assolint els seus propis objectius, amb el recolzament del personal tècnic.
Durant el procés es poden administrar proves psicotècniques o qüestionaris pertinents seguint el criteri del personal tècnic, per identificar recursos personals i professionals, així com potencialitats de l’usuari/ària relacionades amb aspectes concrets de les activitats de recerca de feina. També es poden realitzar proves situacionals o algun assessment center, per tal d’identificar clarament les competències i definir millor el diagrama de debilitats/fortaleses.
Amb tota la informació, ajudem a dissenyar a l’usuari/a, l’itinerari per assolir els seus objectius.
El procés d’outplacement consta de sessions individuals i grupals, en una durada mínima de 2 mesos i màxima de 12 mesos.
Itinerari resumit:
 1.  Balanç
  1. Factors Personals
  2. Factors Contextuals
 2. Definició del Projecte Professional
 3. Pla d’Acció
 4. Campanya de recerca
 5.  Procés d’integració

VULL DEMANAR HORA D’ATENCIÓ PERSONALITZADA Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

<- tornar


Serveis de recol·locació per a empreses

La FUMH col·labora en la gestió dels processos de canvi a les empreses derivats de l’amortització de llocs. El servei de la FUMH contempla les fases inicials (disseny i desenvolupament del Pla de Desvinculació, Pla de Comunicació i l’acompanyament a les persones afectades per tal de que puguin trobar noves alternatives laborals).

VULL SABER MES Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

<- tornar

Prospecció i investigació
Prospecció i anàlisi de les necessitats de les empreses i capacitat emprenedora de la comarca del Vallès Oriental
Cal un contacte directe amb les necessitats de les empreses i un coneixement profund dels talents de les persones, així con dels recursos relacionats amb el desenvolupament i formació.

<- tornar

Borsa de treball
 • Em vull inscriure a la borsa de treball Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " target="_blank">
 • Vull veure els perfils de recol·locació Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • Vull publicar una oferta de treball Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • Vull veure les ofertes actives Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

<- tornar